Ja, voor verhardingen is het mogelijk om een CROW planning te maken. Voor alle overige objecten is het mogelijk om een cyclische planning te maken. De cyclische planning kan integraal over meerdere objecttypen (bijvoorbeeld bomen, palen, borden etc.) uitgevoerd worden.
De technische specificatie kunt hier downloaden
Ja dit is mogelijk. Gisib maakt geen gebruik van record locking omdat dit in een multi-user situatie, waarbij niet bekend is wie of welke server vanaf welke plek een object muteert, nadelig kan werken. Een medewerker wil niet geconfronteerd worden met een 'lock' op het project. Daarom wordt in gisib op attribuutniveau gelogd wie wanneer op welk moment een aanpassing op het object doet.
De lees- en schrijfrechten in gisib zijn in te stellen op attribuutniveau. Bij leesrechten is het attribuut alleen zichtbaar voor de gebruiker. Bij schrijfrechten kan de gebruiker het attribuut ook wijzigen.
De eenheidsprijzen zijn eenvoudig centraal aan te passen in de kostenconfiguratie. Indexaties van prijzen kunnen procentueel aangegeven worden bij het maken van planningen. Hierdoor kunt u voor een specifieke planning hogere prijzen hanteren zonder de basis eenheidsprijzen aan te passen.
De opslag van documenten (foto's, filmpjes, bestekken etc.) kan centraal plaatsvinden in de Oracle database of op een locatie op het netwerk. Middels een link op objectniveau wordt een koppeling gelegd naar de locatie van de bestanden. Met een druk op de knop wordt het bijbehorend document geopend.
Wij trekken standaard 1 dag uit voor het installeren (en testen) van gisib op het netwerk van de klant. De praktijk wijst uit dat, mits het netwerk en rechteninstellingen goed zijn voorbereid, deze tijd ruim voldoende is.